Object gegevens

Koggewaard 206 Alkmaar - Alkmaar

  • KW -32

Verkocht € 175.000 k.k. - Woning
100 m22 Slaapkmrs1 Badkmr93 m2 woonopp. Print

Koggewaard 206 Alkmaar
Mede dankzij de aanbouw aan de voorzijde is dit een ruime en lichte woning. Deze leuke verrassende tussenwoning biedt u rust en ruimte en een heerlijke achtertuin op het Zuiden. De woning is gunstig gelegen, dicht bij de binnenstad, het station en de uitvalswegen. Er is voldoende parkeergelegenheid aan de achterzijde.
Koggewaard 206 is gelegen in een rustig en autoluw hofje. Ideaal voor kinderen. De woning is goed onderhanden genomen en dat merkt u direct bij het betreden van de woning. De woning heeft nog enig onderhoud nodig en is dan helemaal af. De woning is aan de voorzijde uitgebouwd en heeft daardoor een ruime woonkamer en er is een stenen berging aan de voorzijde. Er is een smaakvolle moderne keuken in een L- opstelling, voorzien van diverse inbouwapparatuur. De keuken is het middelpunt van de benedenverdieping. De eettafel kan aan de voorzijde worden geplaatst en het zitgedeelte aan de achterzijde, gericht op de tuin.
Op de eerste verdieping zijn er aan de voorzijde een ruime slaapkamer en aan de achterzijde een grote slaapkamer. Tussen deze twee kamers is de gemoderniseerde badkamer, voorzien van badmeubel en inloopdouche.
De centrale ligging in de woonwijk “Huiswaard 2” maakt de woning ideaal geschikt voor zowel gezinnen als starters. Kinderen kunnen vrij spelen in de directe omgeving van de woning. De Koggewaard is gesitueerd in een ruim opgezet gedeelte van Huiswaard 2, waardoor u hier heerlijk rustig kunt wonen. Op korte loopafstand bevinden zich het winkelcentrum, scholen, kinderopvang en openbaarvervoervoorzieningen.
Oplevering in overleg en flexibel overeen te komen.

  • :

Vergelijkbare objecten

Bel ons op: 06-46343000