Object gegevens

- Ursem

  • 04

Verkocht € 185.000 k.k. - Eengezinswoning, Tussenwoning
147 m23 Slaapkmrs1 Badkmr109 m2 woonopp. Print

Bent u op zoek naar een leuke eengezinswoning in Ursem, waarin u de ruimte heeft om de woning naar uw eigen smaak te verbouwen? dan is de Zuidgouw 31 de woning waar u snel een bezichtigingsafspraak kunt maken. De Zuidgouw 31 is een ruime en lichte woning, waar nu drie slaapkamers zijn, maar er eenvoudig nog een ruime vierde slaapkamer te realiseren is op de zolder.

De doorzon woonkamer is aan de voorzijde van de woning. Aan de achterzijde is de open keuken in een L-vormige opstelling. Aan de achterzijde is de tuin, waar u veel privacy heeft. Er is een pergola begroeit met een mooie druif, die op zonnige dagen voor schaduw zorgt.

Aan de achterzijde van de woning is er een stenen berging en er is ook nog een los staande houten berging.
Op de eerste verdieping vindt u twee slaapkamers aan de voorzijde en een slaapkamer en een badkamer aan de achterzijde. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, tweede toilet en een badmeubel.
Op de zolderverdieping is de cv-opstelling. De zolder is eenvoudig te verbouwen tot een grote vierde slaapkamer.
De woning heeft zeker nog wat aandacht nodig, maar wordt daarom ook tegen een scherpe vraagprijs aangeboden.

Omgeving:
In de nabije omgeving is een supermarkt. Verder zijn er sportvelden in de buurt en ook de nieuw gebouwde brede school en de bibliotheek.

Indeling:
Begane grond: de entree, die is voorzien van de meterkast. Doorzon woonkamer met L-vormige keuken met inbouwapparatuur. Deur naar het toilet en naar de trap naar boven. Bijkeuken / stenen berging, voorzien van water en elektra. Tuin met houten berging.

1e verdieping: overloop, twee slaapkamers aan de voorzijde, badkamer en slaapkamer aan de achterzijde. De badkamer is voorzien van een toilet, inloopdouche en badmeubel.

2e verdieping: ruime zolder met CV-opstelling. CV-ketel is geleased.
Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
U kunt een afspraak maken voor een bezichtiging, zo nodig ook ’s avonds of in het weekend.

  • :

Vergelijkbare objecten

Bel ons op: 06-46343000