Object gegevens

De kempenstraat 39 Alkmaar - Alkmaar

  • dsc_4491
  • dsc_4492

Verkocht € 200.000 k.k. - Woning
244 m22 Slaapkmrs1 Badkmr100 m2 woonopp. Print

De Kempenstraat 39 is een woning die op het eerste gezicht niet zo opvalt, maar bij het betreden van deze woning staat u versteld van de ruimte, die deze woning aan de achterzijde heeft.
De woning heeft een tuingerichte woonkamer. Deze woning is gelegen op één van de grootste percelen (244 m2 ) in zijn soort en geeft u de privacy en rust die u zoekt. Het grote voordeel van deze woning is de ruime achtertuin en u heeft geen directe over- en achterburen.

Aan de achterzijde is een overkapping gemaakt waar u ook in de winter heerlijk van kan genieten, door de aanwezigheid van de allesbrander. Deze combinatie van de allesbrander en de grote van de overkapping, geeft u de mogelijkheid om met uw gezin en/of vrienden lekker te kunnen genieten van de nazomerse avonden.

De woning is op veel punten goed onderhanden genomen en dat ziet u dan ook meteen bij het betreden van de woning. Aan de achterzijde van de woning zijn twee dakkapellen geplaatst, welke extra ruimte bieden en het woongenot vergroten.

De eerste verdieping heeft een dakkapel aan de voorzijde en een nieuw geplaatste (2015) dakkapel aan de achterzijde van de woning. Deze verdieping telt daardoor 2 ruime slaapkamers en een nette badkamer.

De tweede verdieping, zolderverdieping, is nog geheel naar eigen wensen in te delen. Heeft u behoefte aan een grote zolderkamer, dan is dit eenvoudig te realiseren. Aan de achterzijde is een kwalitatieve hoogwaardige dakkapel geplaatst (2015). De Cv-ketel staat tevens op deze verdieping.

De woning is zeer centraal gelegen ten opzichte van het winkelcentrum De Mare en het winkelcentrum Daalmeer. Tevens zijn er meerdere scholen in de buurt. De uitvalswegen en het openbaar vervoer zijn gemakkelijk te bereiken. De woning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonwijk. Kortom de woning staat op een toplocatie.

Benieuwd naar het totale plaatje? Bel ons voor een bezichtiging! Dit kan ook buiten kantooruren

  • :

Vergelijkbare objecten

Bel ons op: 06-46343000