Object gegevens

Deze charmante stadsvilla in Alkmaar - Alkmaar

  • 00_01 FUNDA_2766X1845 (2 van 3)

Verkocht € 500.000 k.k. - Villa
209 m23 Slaapkmrs1 Badkmr172 m2 woonopp. Print

STARTBOD VANAF” : € 500.000,- k.k.
LET OP! Deze woning wordt aangeboden met een “startbod vanaf”. Dit is het startpunt voor u als bieder om met de verkoper in onderhandeling te komen. Bent u geïnteresseerd? Bel ons voor het inplannen van een bezichtiging!

Deze charmante stadsvilla is gelegen aan de bomenrijke en karakteristieke Nassaulaan te Alkmaar . De Nassaulaan is één van de mooiste lanen van Alkmaar en kent vele historische monumenten. Nassaulaan 8 is een prachtige robuust gebouwde villa, die verkeert in een authentieke gedeeltelijk te renoveren staat. De woonkamer is voorzien van een kamer en suite met glas in lood deuren. De kracht van deze villa zit in de fantastische locatie en de degelijke bouw. De locatie is onveranderd prachtig en de moeite waard om eens rustig vanuit diverse perspectieven te bekijken. In de Nassaulaan kunt u rust en ruimte combineren met de nabijheid van de stad. In het pand heeft u nog verschillende indelingsmogelijkheden, welke wij u graag willen laten zien. Wij kunnen hierin uiteraard met u meedenken. U kunt de villa geheel naar uw eigen smaak aanpassen en moderniseren. Er zijn thans diverse slaapkamermogelijkheden op de eerste verdieping, maar er is ook nog een grote zolder waar u verbaasd zult zijn over de ruimte en hoogte.
Achter de woning is een tuin van 16 meter diep.
Graag nemen wij u mee voor een bezichtiging door deze unieke villa. U kunt bellen voor een afspraak, bezichtigingen kunnen ook ’s avonds of in het weekend.

Begane grond:
Vestibule: fraaie entree met ronde voordeur, hal en het trappenhuis, toegang tot de kelder, bergkast /garderobe en toiletruimte. Er zijn 2 deuren naar de woonkamer. Zowel de voorkamer als de achterkamer hebben nog authentieke details. De voor- en achterkamer hebben zwart marmeren schouwen. Aan de achterzijde van de woning is een groot kozijn geplaatst, welke voor een maximale lichtinval zorgt. De beide kamers hebben authentieke details, u treft een de erker/ kamer en-suite / glasen looddeuren/ paneeldeuren en gestucte plafonds aan.De keuken is verwijderd om een zo ruim mogelijke indruk te geven.

1e verdieping:
Overloop, badkamer voorzien van ligbad, separate douche, wastafels en 2e toilet. Een ruime doorzon slaapkamer(s).

2e verdieping:
Deze verdieping is ingedeeld met twee 2 slaapkamers en een grote slaapkamer. Tevens treft u op deze verdieping een vliering met c.v.- ketelopstelling.

Tuin: 16 meter diep.
Gelegen op het noordoosten bereikbaar via achterom.

Bijzonderheden:
– Het pand heeft de status van gemeentelijk monument, door deze status kunt u jaarlijks aanspraak maken op subsidie voor reparaties of het terugbrengen in oude staat. Aan het verkrijgen van subsidie zijn voorwaarden verbonden, voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente Alkmaar;
– De elektrische installatie is vernieuwd .
– De waterleidingen en cv-leidingen zijn vernieuwd, daarnaast is de woning voorzien van radiatoren;
– De eerste verdieping is eenvoudig te veranderen in twee slaapkamers indien u dat wenst.

  • :
Overige documenten

    Vergelijkbare objecten

    Bel ons op: 06-46343000