Object gegevens

Edisonstraat 96-D Den Haag - Den Haag

  • edisonstraat-96d-01
  • edisonstraat-96d-02
  • edisonstraat-96d-10
  • edisonstraat-96d-11
  • edisonstraat-96d-12
  • edisonstraat-96d-23
  • edisonstraat-96d-24
  • 2012_6_006_120627_003158_405411

Verkocht € 275.000 k.k. - Appartement
2 Slaapkmrs1 Badkmr Print

BIEDEN VANAF”: € 275.000,- k.k. LET OP! dit appartement wordt aangeboden met een “Bieden vanaf”. Dit is het startpunt voor u als bieder om met de verkoper in onderhandeling te komen. Bent u geïnteresseerd bel ons.

Ben je op zoek naar een ruime karakteristieke bovenwoning in Den Haag? Laat je dan verassen door deze lichte hoekwoning uit 1908 aan het Copernicusplein met goede verbindingen naar het strand en het centrum (tram 12 en bus 21 voor de deur en randstadrail 3 op 5 minuten loopafstand) en de gezellige Fahrenheitstraat voor al je dagelijkse boodschappen en meer aan het einde van de straat.
Het gehele appartement is voorzien van hoge houten schuiframen met enkelglas. Bij een aantal is nog steeds het originele glas te zien. De voornaamste ruimtes hebben hoge plafonds met lijsten en of ornamenten, waardoor dit een ruimtelijk gevoel geeft. In het gehele appartement, op de wc na, ligt een houten vloer. De gang, woonkamer/keuken zijn voorzien van lambrisering. Alle verwarmingen zijn voorzien van een houten ombouw.

Indeling
De entree is op straatniveau. Via de gemeenschappelijke trap bereikt u op de 1e etage de ingang naar het appartement. Een klein overloopje biedt ruimte voor een kapstok en de meterkast. Een trap leidt tot de korte kant van een L-vormige overloop dat toegang biedt tot de verschillende ruimtes in het huis. Via het hoge schuifraam komt met name ’s middags veel licht naar binnen. Rechts bevindt zich de badkamer. Hier is optimaal gebruik gemaakt van de ruimte, waardoor deze zowel over een douche, een bad als een dubbele wastafel beschikt. Een groot raam zorgt voor veel licht in de badkamer.
De lange zijde van de overloop biedt toegang tot de 2 slaapkamers, 2 opbergruimtes, de wc en de woonkamer/keuken. Tevens hangt hier de eerste van 2 intercoms, waarmee de voordeuren geopend kunnen worden. Naast het hoge raam bevindt zich de eerste van twee opbergkasten. Hier is de CV-ketel uit juli 2018 geplaatst. Hier kan tevens een wasmachine en droger geplaatst worden. De gehele gang is voorzien van een verlaagd plafond met inbouwspotjes.

Master bedroom
Meteen links bevindt zich de grootste van twee slaapkamers. Deze aan de straatzijde gelegen slaapkamer is ruim opgezet. De schouw, twee open inbouwkasten en plafond ornamenten geven het een sfeervol karakter. Er is voldoende ruimte voor het plaatsen van een grote, hoge kledingkast. De twee grote hoge raampartijen geven voldoende daglicht.

Tweede (slaap)kamer
Aan de achterzijde van het huis is een tweede extra ruimte gelegen. Deze kamer kan als werk of slaapkamer gebruikt worden. In het bredere gedeelte van de kamer past eventueel een 2-persoonsbed. In de smallere linkerzijde van de kamer kan een kast worden gezet of een inbouwkast worden gemaakt. Deze ruimte profiteert met name van een heerlijke middag/avond zon. De grote, hoge ramen geven uitzicht op de binnenplaats. Een grote boom reikt tot bijna halverwege het raam en geeft een heerlijk rustgevend en extra privacy-gevoel.

Verder in de gang, naast de tweede slaapkamer, bevindt zich een tweede opbergkast. Deze is net iets dieper dan de eerste kast en heeft een hoge plank. Ook hier is een wateraansluiting, waardoor een wasmachine en droger ook hier geplaatst kunnen worden.

Geheel aan het einde van de gang is de wc met fontein en de toegangsdeur (hout met glas) tot de woonkamer/keuken.

Woonkamer/keuken
De woonkamer en keuken zijn gescheiden door een tussenwand met grote open post, waardoor het geheel zowel een ruime indruk als een knus gevoel geeft. De tussenwand is geen draagmuur en kan desgewenst ook weggehaald worden. In de woonkamer staan twee open inbouwkasten, een schouw, de TV/telefoon/internet aansluiting (sinds kort glasvezelkabel) en de tweede intercom. Via het balkon en de hoge raampartijen over de hele breedte aan de straatkant, komt hier de gehele dag volop licht naar binnen. De woonkamer is ruim genoeg om een 2- en 3-zitsbank te plaatsen. Beide ruimtes hebben nog een hoog plafond met lijsten.

De open keuken biedt ruimte voor een riante eethoek. Het keukenblok bevindt zich aan de rechterkant. Deze bevat een 4-pits gasfornuis en oven, afwasmachine, 1 wasbak en een klein inbouwkastje met hout omrande glazen deurtjes. Naast het keukenblok is een schouw.
Balkon
Vanuit de open keuken betreedt men via naar buiten openslaande deuren het sfeervolle balkon. Hier wacht een verassend mooi vergezicht op de hoge torens bij Den Haag centraal. Het balkon is recentelijk geschilderd en voorzien van een nieuwe vloer (hout composiet). De balkondeuren moeten opgeknapt of vervangen worden. Hierbij kan overwogen worden om deze naar binnen te laten openen (of mogelijk naar beide kanten), zodat er optimaal gebruik gemaakt kan worden van de balkonruimte.

Het appartement is gelegen in gemeentelijk beschermd stadsgezicht het Valkenboskwartier.

  • :

Vergelijkbare objecten

Verkocht

Deze woning is een unieke kans om nabij het centrum… Meer gegevens

€ 475.000 k.k.
Bel ons op: 06-46343000