Object gegevens

Recht boomssloot 63 Amsterdam - Amsterdam

Verkocht - Kantoor, Woning

In een authentiek en uniek deel van Amsterdam, de Lastage, wellicht beter bekend als de Nieuwmarktbuurt, te koop:
Robuust, gevarieerd en tegelijkertijd ingetogen hoek Herenhuis aan de Recht Boomssloot, Hoek Montelbaanstraat. Een pand opgetrokken in de jaren ’30 van de vorige eeuw en gelegen in een van de oudst bewoonde buurten van Amsterdam buiten de grachtengordel. De historie van de Lastage gaat terug naar de 16e eeuw toen dit gebied was ingericht als haven- en industriegebied van Amsterdam. Dit pand staat dus niet aan een gracht maar aan een sloot. Recht Boomssloot verwijst dus naar de historie van de Lastage.
Dit pand ligt zeer gunstig t.o.v. uitvalswegen (o.a. Schiphol 20 minuten) alle ander openbaar vervoer mogelijkheden op 10 minuten loopafstand (Centraal Station). Een robuust , karakteristiek, opvallend groot pand met vele mogelijkheden aan een van de mooiste grachten / sloot van Amsterdam. Doordat het een hoekpand is, is er van twee zijden veel lichtinval op de verschillende verdiepingen.
Het pand aan de Recht Boomssloot 63 is ideaal te gebruiken als woon werk/ beleggingsobject met 3 appartementen en een zolder. Het pand is deels verhuurd en nog een optimalisering van de zolder is mogelijk tot een vierde appartement.
Wij nodigen u uit om dit unieke pand gelegen op loopafstand van het levendige centrum van Amsterdam te komen bezichtigen. Als u behoefte heeft aan een NEN 2580 rapport en 2D / 3D plattegronden en/of een bouwtechnische keuring, dan zijn deze digitaal op te vragen bij de verkopende makelaar.
Indeling: Begane grond met toegang tot het souterrain met keuken, wc en douche. Belle etage, kast , wc, douche en een mogelijkheid tot een achterom.
Appartementen Appartement 1: aparte keuken aan de voorzijde en een voorkamer met uitzicht op de Recht Boomssloot. Een tussenkamer waar u uitkijkt op de Montelbaanstraat met veel lichtinval door de grote ramen. Toegang tot badkamer met toilet, wastafel en douche. Aan de achterzijde van het appartement is de slaapkamer gesitueerd.
Appartement 2: Keuken aan de voorzijde, wederom een voorkamer met uitzicht op de Recht Boomssloot. Een tussenkamer waar u uitkijkt op de Montelbaanstraat met veel licht inval door de grote ramen. Toegang tot badkamer met toilet, wastafel en douche. Aan de achterzijde van het appartement is de slaapkamer gesitueerd.
Appartement 3: Keuken aan de voorzijde, wederom een voorkamer met uitzicht op de Recht Boomssloot. Een tussenkamer waar u uitkijkt op de Montelbaanstraat met veel licht inval door de grote ramen. Toegang tot badkamer met toilet, wastafel en douche. Aan de achterzijde van het appartement is de slaapkamer gesitueerd. (Dit appartement is reeds gemoderniseerd).

Zolderverdieping : Overloop met toegang tot het dak en na versteviging van de dakbalken is er een mogelijkheid tot een dakterras. De zolder heeft in tegenstelling tot de onderliggende appartementen drie afzonderlijke ruim bemeten kamers. Aan de voorzijde van de woning is de woonkamer en keuken, badkamer met zowel aan de voorkant als aan de zijkant ramen.
De tussenkamer behoort nu nog bij de eerste verdieping, maar voor de optimalisering in gebruik is de zolder gemakkelijk te veranderen tot een vierde appartement.
Verkorte omschrijving

  • :

Makelaar Leslie Mendes da Costa

  • Kantoor : 072-5411074
  • Mobiel : 06-46343000
  • Fax : 072-5411071


Meer weten?

Contact

Loading...
 

Vergelijkbare objecten

Verkocht

“STARTBOD VANAF” : €175.000,- LET OP! Deze woning wordt aangeboden… Meer gegevens

€ 175.000 k.k.
Bel ons op: 06-46343000