Object gegevens

Jisperveldstraat 283 Amsterdam - Amstelveen

  • Jisperveldstraat 283-1

Verkocht € 300.000 k.k. 
m24 Slaapkmrs1 Badkmr84 m2 woonopp. Print

Jisperveldstraat 283 te Amsterdam
Interessant beleggingsobject voor een investeerder

Dit prachtige appartement is gelegen op de 11e verdieping. Het heeft een prachtig uitzicht en is netjes onderhouden. Het appartement ligt in de wijk Buikslotermeer, Amsterdam Noord.

Het appartement is reeds verhuurd en levert nu een goede huur op met diverse huurders. Dit maakt het voor een investeerder / belegger een interessant object.
Er is een verhuurvergunning op het appartement. Bent u op zoek naar een beleggingsobject om te investeren en u wilt dit snel doen? neem dan direct contact op met Mendes Makelaardij.

Indeling: entree met garderobe, toilet, ruime huiskamer met balkon op het Zuiden; open keuken in de huiskamer, slim doordachte indeling, vanuit de huiskamer heeft u de toegang tot de vier slaapkamers en de badkamer, badkamer heeft een inloopdouche, wasbak en een wasmachineaansluiting.

Onder in het appartementencomplex is de berging gesitueerd.
Kortom, een zeer zonnig appartement op de 11e verdieping met balkon en vier slaapkamers.
Voor meer informatie over dit appartement en de verkoop procedure kunt u terecht bij Mendes Makelaardij.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte 84 m2 volgens NEN 2580 meting
– Bouwjaar 1968
– Servicekosten: € 225,00 per maand (dit is exclusief erfpacht kosten, inclusief € 75,00 voorschot stookkosten en opstalverzekering)
– Erfpacht: voortdurend recht van erfpacht, einddatum 31-10-2041. Eerstkomende herzieningsdatum canon 01-11-2041. Erfpachtcanon € 215,00 per jaar.

Omgeving:
Het appartementencomplex ligt op loopafstand van diverse winkels, het uitgebreide winkelcentrum Boven ’t IJ, winkelcentrum Waterlandplein, scholen, openbaar vervoer en uitvalsweg (ringweg A10). De Noord-Zuidlijn maakt de locatie momenteel zeer geliefd, zo ben je snel in het centrum van Amsterdam. Er is vrij parkeren voor de deur. De omgeving kenmerkt zich verder door veel groen. Vanuit de flat loop je zo het Baanakkerspark in of richting Waterland.

  • :

Vergelijkbare objecten

Bel ons op: 06-46343000