Object gegevens

Ruime eengezinswoning op een hoek te koop met zes slaapkamers - Alkmaar

  • 03

Verkocht € 325.000 k.k. - Hoekwoning
2426 Slaapkmrs1 Badkmr145 m2 woonopp. Print

Sporadisch komt er een ruime eengezinswoning op een hoek te koop met zes slaapkamers, een eigen oprit, een carport en een garage met opbergvliering.
De ligging en het feit dat het een hoekwoning is, maken dat deze woning het ideale gezinshuis is, waar u met gemak met uw gezin kunt groeien.
Met 145 honderdvijfenveertig vierkante meter gebruiksoppervlakte is dit misschien wel het grootste huis in de buurt.
Tel bij deze oppervlakte nog een inhoud van 579m³ op en zie hier de uitkomst: een groot huis! Mede dankzij de aanbouw aan de achterzijde en de erker aan de voorzijde kan de Van de Veldelaan 31 te Alkmaar met deze cijfers pronken.
En dan is er ook nog de gunstige locatie. De woning ligt in een rustige omgeving, voorzien van veel groen. Het centrum van Alkmaar is op fietsafstand. Daarnaast is het winkelcentrum ”De Hoef” op enkele minuten loopafstand gelegen en zijn uitvalswegen als de ring Alkmaar (N242) en de A9 nabij. Naast de goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer, is het parkeren op eigen erf onder uw eigen carport een voordeel.

De woonkamer heeft een groot oppervlakte, waarbij er een mooie combinatie is gecreëerd tussen woonkamer en woonkeuken. Vanuit de garage kunt u ook de woonkeuken betreden. Vanuit de woonkamer zijn er openslaande deuren naar de tuin.
De tuin is gelegen op het Zuid-Oosten en is gedeeltelijk voorzien van een vlonderterras. In de achtertuin is een berging. De tuin is ook te bereiken via de steeg aan de zijkant van de woning.
Ook is er een deur vanuit de keuken naar de tuin. De gehele begane grond is voorzien van tegels met vloerverwarming.

Op de eerste verdieping zijn in totaal 3 slaapkamers en een kleinere kamer met balkon, welke ook is te gebruiken als vierde slaapkamer op deze verdieping.
De eerste verdieping heeft in het midden gelegen een badkamer, voorzien van een zwevend toilet, badmeubel en ligbad, die tevens als douche wordt gebruikt.

De tweede verdieping is voorzien van een grote dakkapel aan de achterzijde, waardoor er aan de achterzijde een ruime slaapkamer is gerealiseerd. Aan de voorzijde van de woning is op deze verdieping nog een slaapkamer gerealiseerd, deze is voorzien van een groot dakraam.
Op de ruime overloop treft u de wasmachineopstelling en een grote opbergruimte, waar ook de cv-opstelling is opgesteld.

Deze grote en prachtige woning heeft nog zeker aandacht nodig, waar het betreft enig achterstallig onderhoud. De keuken en badkamer zijn aan vervanging toe.

Op het tabblad ‘video’ kun je een film van de woning bekijken, het is een rondleiding door de woning. Je loopt door het huis, alsof je er live aanwezig bent.

Laat deze kans niet zomaar voorbij gaan en maak snel een afspraak of kom naar de openhuizendag op 4 november tussen 12:00 en 14.00!

  • :

Vergelijkbare objecten

Verkocht

Willemijn Posthumustuin 19 Heerhugowaard BETAALBAAR STARTEN EN OPTIMAAL WOONCOMFORT? JE… Meer gegevens

€ 225.000 k.k.
Bel ons op: 06-46343000