Object gegevens

Schagen - Schagen

  • DSC_4972
  • DSC_5005
  • 23903_BG
  • 23903_EV
  • 23903_TV_3D
  • 23903_EV_3D
  • 23903_BG_3D

Verkocht € 590.000 k.k. - Herenhuis
783 m24 Slaapkmrs1 Badkmr157 m2 woonopp. Print

Verkocht onder voorbehoud (Grotewallerweg 35 Schagen)
In deze stijlvolle vrijstaande woning, gebouwd in 2008, zult u rust en ruimte vinden. Dit is de ideale woning als u landelijk wilt wonen, maar toch dicht bij het prachtige stadcentrum van Schagen.

Deze woning is stijlvol gebouwd, waarbij gebruik is gemaakt van hoogwaardige bouwmaterialen. De woning heeft een praktische indeling en een mooie vormgeving, waaronder een hoge nok en een prachtige ruime woonkeuken.
De Grotewallerweg 35 is te bereiken via een gedeelde brug. De woning is geheel vrijstaand en is tegelijk gebouwd met een gespiegelde vrijstaande woning. Het perceel is maar liefst 783 vierkante meter.

Doordat de woningen qua bouwstijl hetzelfde zijn, geeft dit een rustig en luxueuze uitstraling. U kunt met gemak uw auto’s op eigen erf parkeren. Naast de parkeerruimte op het erf is er ook een riante garage aanwezig, waar u uw auto kunt parkeren en veel bergruimte heeft.

Bij het betreden van de woning begint direct de rustige en eigentijdse beleving in de ruime hal. Er is aan vele details gedacht tijdens de bouw. De woning is door de huidige eigenaren meer dan perfect onderhouden, er is dus volop wooncomfort en dit geeft u de mogelijkheid om de woning direct te betrekken! Tijdens de bezichtiging zal u opvallen dat er gekozen is voor een combinatie van vloerverwarming en een design allesbrander, welke niet alleen prachtig is van vorm, maar veel warmte geeft.

De meerdere raampartijen zorgen voor veel lichtinval door de gehele woning. De tuin ligt rondom de woning, met de achtertuin op het Zuidoosten. De tuin ligt beschut door beplanting.
Elke ruimte is optimaal te benutten, zo is er bijvoorbeeld aan de voorkant , boven de garage een slaapkamer gesitueerd.
Er is een grote garage, woonkamer met openkeuken en een aparte bijkeuken Via de bijkeuken heeft u ook toegang tot de garage die op diverse manieren te bereiken is. Denk aan de automatisch garagedeur en een achterdeur en via de bijkeuken.

Indeling:
royale entree met trapopgang, toilet. De woonkamer is groot en geeft door de goede verdeling een intieme indruk. Aan de achterzijde zijn openslaande deuren, die toegang geven tot het terras gesitueerd op het zuidoosten.
De woonkeuken is slim ingedeeld en gaat geleidelijk over in de woonkamer De keuken is voorzien van een luxe uitvoering met diverse inbouwapparatuur. Aansluitend treft u de bijkeuken aan, waar de wasmachineopstelling is gesitueerd.

Verdieping: Op de verdieping treffen we een ruime overloop, lekker licht door grote ramen. Een viertal slaapkamers, waarvan drie ruime slaapkamers en één kleinere slaapkamer. Een royale badkamer, neutraal doch luxe betegeld, een wastafelmeubel, zwevend 2e toilet en separate douche. Vanaf de overloop is er een vlizotrap naar de vliering.

  • :

Vergelijkbare objecten

Bel ons op: 06-46343000