Object gegevens

Sint Annastraat 52 Alkmaar - Alkmaar

  • AN -11
  • Sint Annastraat 006

Verkocht € 200.000 k.k. - Benedenwoning
2 Slaapkmrs47 m2 woonopp. Print

De Sint Annastraat is een autoluw karakteristiek straatje en een zijstraat van de gracht het Verdronkenoord, dat is gelegen op een toplocatie in de mooie historische binnenstad van Alkmaar.

Als u op zoek bent naar een benedenwoning /appartement in de binnenstad met twee slaapkamers en een stadstuin, dan is dit uw kans! Met oog voor detail en het behoud van de originele details, is dit werkelijk een pareltje waar alles in samenkomt.

Middels een authentieke voordeur van de Amsterdamse school betreedt u de benedenwoning. Via de entree komt u door een glas-in-lood deur in de knusse en gezellige woonkamer, die gesitueerd is aan de voorzijde. In de woonkamer is een opbergkast en heeft u toegang tot de gang, waar u met een vaste trap naar de tweede slaapkamer kunt. Op de gang heeft u een inloopdouche, een separaat toilet, toegang tot de slaapkamer beneden en toegang tot de nette keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en een recent vernieuwde tegelvloer en geeft u toegang tot de stadstuin van ca. 29 m2, gelegen op het Westen. De woning is keurig afgewerkt.

Indeling:
Begane grond: entree; meterkast; woonkamer; bergkast; gang; inloopdouche; separaat toilet; slaapkamer; keuken; stadstuin.

Tweede verdieping: slaapkamer.

Omgeving:
In de directe woonomgeving treft u aan de Platte Stenenbrug en het Waagplein, met veel cafés en volop zonnige terrassen en de kaasmarkt. De cafés organiseren diverse activiteiten, zoals live muziek en optredens. Alkmaar heeft diverse grachten waar u heerlijk met een fluisterbootje kunt varen en kunt genieten van wat deze prachtige stad te bieden heeft. De kleine Alkmaarse straatjes en de grote winkelstraten bieden een grote diversiteit aan winkels en restaurants. Mocht u van de horeca houden en graag een hapje en een drankje doen, dan kunt u na een gezellig avondje uit gewoon lopend naar huis!
Bent u geïnteresseerd en wilt u graag in de binnenstad van Alkmaar wonen, maak dan een bezichtigingsafspraak met de verkopende makelaar.

– Kleine VvE (2 leden), omdat er nog een woning boven is

  • :

Vergelijkbare objecten

Bel ons op: 06-46343000