Object gegevens

Trompstraat 12, 2014 BJ Haarlem - Haarlem

 • 000_funda
 • 44628_BG
 • 44628_BG_3D
 • 44628_EV
 • 44628_EV_3D
 • 44628_TV
 • 44628_TV_3D

Verkocht € 350.000 k.k. - Woning
118 m22 Slaapkmrs1 Badkmr85 m2 woonopp. Print

Als u op zoek bent naar een lichte jaren dertig eengezinswoning, dan is dit uw kans!
De Trompstraat in Haarlem is gesitueerd in het HOUTVAARTKWARTIER aan de Westkant van Haarlem en vlakbij de historische en gezellige Haarlemse binnenstad, waar u uitgebreid kunt winkelen en genieten van de gevarieerde horeca- en uitgaansgelegenheden.

De eengezinswoning is gebouwd in de jaren dertig en heeft daar door de jaren heen nog leuke kenmerken van overgehouden. Er is een L-vormige doorzon huiskamer met in het verlengde daarvan de keuken.
De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en aansluitend aan de keuken is een bijkeuken, waar nu de cv-ketel opstelling (Intergas 2009, eigendom) en de was/droog-combinatie is opgesteld.

De betegelde zonnige diepe achtertuin is gelegen op het Zuid-Oosten met een leuke diversiteit aan planten. De voortuin is gelegen op het Westen, waar u de zon heeft vanaf het middaguur tot in de avond. Dit geeft veel zonlicht op de voorzijde van de woning.
Aan de voorzijde van de woning kunt u uw auto goed parkeren, doordat u aan beide zijden van de Trompstraat kunt parkeren.

Op de eerste verdieping treft u twee (voorheen) drie slaapkamers aan, met een moderne badkamer (2014) en een inloopdouche, een badmeubel en tweede toilet (voorzien van een sanibroyeur).

De tweede verdieping is te bereiken via een vaste trap en is goed te gebruiken als zolder / bergruimte, maar wordt nu ook gebruikt als logeerkamer.

De woning is ook met het openbaar vervoer goed te bereiken, de stations Haarlem, Heemstede en Aerdenhout bevinden zich op fietsafstand. Verder vindt u in de omgeving van de woning het buitenzwembad “De Houtvaart”, diverse supermarkten, scholen, kinderopvang, speeltuin, en vlak bij de Kennemerduinen met veel fiets- en wandelmogelijkheden en natuurlijk het strand van Bloemendaal en Zandvoort.
Als bovenstaande overeenkomt met wat u zoekt, dan verwelkomen wij u graag voor een rondleiding. Wacht dan niet langer en bel ons voor een bezichtigingafspraak! Dit kan eventueel ook ’s avonds of in het weekend.

 • :
Overige documenten

  Vergelijkbare objecten

  Bel ons op: 06-46343000