Object gegevens

Twickellaan 23 Almere - Almere

  • 01_sRGB_2160x1440
  • 03_sRGB_2160x1440

Verkocht € 350.000 k.k. 
m25 Slaapkmrs1 Badkmr Print

Let op: u kunt op deze woning bieden VANAF € 350.000,- k.k.
Twickellaan 23 Almere is een twee-onder-één-kap waar u heerlijk in kunt wonen met een groot gezin. Zodra u over de drempel van deze twee-onder-één-kap stapt, ziet u de mogelijkheden! De woning heeft een eigen oprit, een garage, 5 slaapkamers, een ruime badkamer en een tuin gelegen op het Noordoosten.

De woning heeft oorspronkelijk een eigen garage, maar deze is nu verbouwd tot een ruimte waar u uw eigen thuiswerkplek/atelier of weer een garage kunt realiseren.

In de directe omgeving treft u sportvelden, de Lage Vaart (vaarroute) en het Polderpark. Doordat de Landgoederenbuurt ruimtelijk is opgezet, met veel groen, zult merken dat de buurtgenoten zuinig zijn op hun woonomgeving. Niet alleen is er goed doordacht omgegaan met ruimte en het groen, ook alle dagelijkse voorzieningen zijn meegenomen in deze prachtige woonwijk.

U kunt dan denken aan: supermarkt, scholen, kinderopvang, gezondheidscentrum, bushalte, sport- en recreatiemogelijkheden, zijn in de directe omgeving te vinden. Het winkelcentrum en NS-station van Almere-Buiten is binnen 5 minuten fietsen bereikbaar; het centrum van Almere Stad is binnen 15 minuten fietsen bereikbaar. Ook de uitvalswegen naar de A6 en A27 zijn op korte afstand van de woning.

Begane grond: Entree, toilet, meterkast en opbergkast onder de trap. Doorzon woonkamer, aan de achterzijde keuken, brede en groene achtertuin, voorzien van een houten berging.

Eerste verdieping:
Ruime overloop, drie slaapkamers, de originele badkamer is ruim en netjes, met ligbad, wastafel en 2e toilet.

Tweede verdieping:
Overloop, was- en droogopstelling, cv-ketel, twee slaapkamers.

Heeft u interesse in de Twickellaan 23 te Almere, maak dan snel een bezichtiging afspraak met de verkopende makelaar.
Need to know:

Wonen in een groene omgeving – Goed geïsoleerde woning – 4 slaapkamers – Grote achtertuin – Parkeren op eigen terrein – Alle voorzieningen op korte afstand – voormalige garage met elektra Bieden vanaf € 395.000,- k.k. Aanvaarding in overleg.

  • :

Vergelijkbare objecten

Bel ons op: 06-46343000