Object gegevens

Verdronkenoord 64, Alkmaar - Alkmaar

  • 005_FUNDA
  • 43267_BG
  • 43267_BG_3D
  • 43267_EV
  • 43267_EV_3D
  • 43267_TV
  • 43267_TV_3D

Verkocht € 375.000 k.k. - Maisonette
3 Slaapkmrs2 Badkmrs114 m2 woonopp. Print

Wij bieden een moderne maisonnette aan met karakter, voorzien van maar liefst vijf kamers. Het pand is gebouwd in de stijl van de Amsterdamse school (bouwjaar: 1929). Deze fantastische stadsmaisonnette is gelegen op één van de mooiste en leukste plekken van Alkmaar, met maar liefst twee zonneterrassen! U heeft vanuit deze woning uitzicht over de gracht en het Verdronkenoord en bent binnen no-time de stad in en uit, maar kunt hier toch wonen in rust en ruimte. Doordat het een hoekpand betreft, is er bijzonder veel lichtinval vanaf de voor- en zijkant.

Ook binnenshuis wordt u hier aangenaam verrast met een sfeervolle combinatie van een vestibule met origineel tegelwerk, een mooie granito vloer en een origineel glas-in-lood kozijn, voorzien van een enkele deur. Als u de hal in komt, welke tevens dienst doet als inpandige berging (voor bijvoorbeeld fietsen), kunt u met de trap naar de eerste verdieping.

De eerste verdieping:

Deze verdieping is voorzien van een massief eiken diagonaal gelegde vloer en de wanden hebben een frisse en moderne kleurstelling. De hal geeft u toegang tot de ruime woonkamer aan de voorzijde met grote raampartijen en er is een separate eetkamer met toegang tot de moderne keuken. De moderne keuken is goed afgewerkt en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Aansluitend komt u via de keuken op het eerste dakterras. Het dakterras is rustig gelegen en hier kunt u in alle rust genieten van het stadse leven. U kijkt vanaf het dakterras uit op de Sint Laurentiuskerk en het terras is gelegen op het Noordoosten, maar door de ligging van het dakterras heeft u gedurende de dag zon en privacy. Terug in de hal treft u het toilet met origineel tegelwerk en fontein aan passend bij de stijl van de woning. Ook vindt u op de hal een ruimte onder de trap naar de 2e verdieping welke dienst doet als garderobe. Aan de achterzijde van de woning vindt u de eerste slaapkamer met inbouwkast en eigen bescheiden badkamer. Deze bescheiden badkamer heeft een douchehoek en is voorzien van een wastafel.

De 2e verdieping :

Op de tweede verdieping treft u de overloop die toegang geeft tot het tweede en zeer ruim dakterras, de badkamer en twee slaapkamers.

Aan de achterzijde van de woning is het tweede ruime dakterras gerealiseerd en door de hoogte en de ligging is hier een overschot aan zon en privacy en tevens ook de mogelijkheid voor een hangmat. Dit dakterras biedt een waanzinnig en uniek uitzicht op de Sint Laurentius kerk.

Aan de zijkant is de tweede slaapkamer gesitueerd met twee ruime inbouwkasten, waar tevens in één van deze kasten de cv-opstelling is geplaatst. Beide slaapkamers op de tweede verdieping zijn aan de zijkant voorzien van een dakkapel. Aan de voorzijde is een zeer grotere slaapkamer welke dus ook voorzien is van een dakkapel en aan zowel de voorzijde als zijkant van twee dakramen, de slaapkamer is L-vormig. Deze slaapkamer geeft toegang tot de bergvliering en ook deze is voorzien van een dakraam. De grote slaapkamer heeft een totale nokhoogte van ruim 4 meter en heeft een zeer authentieke uitstraling door de zichtbaarheid van de balkconstructie. Ook boven biedt de woning dus voldoende bergruimte.

Er is gekozen voor een separate badkamer op deze tweede verdieping, die te bereiken is via de overloop, deze is voorzien van een tweede toilet, een wastafel en een doucheopstelling.

Als bovenstaande overeenkomt met jouw wensenlijstje, dan nodigen wij je graag uit voor een rondleiding. Neem snel contact op en wie weet ben jij binnenkort de trotse eigenaar.

  • :

Vergelijkbare objecten

Bel ons op: 06-46343000