Object gegevens

Waterdreef 354 Amersfoort

  • 11_sRGB_2160x1440

Verkocht € 460.000 k.k. - Woning
151 m24 Slaapkmrs1 Badkmr136 m2 woonopp. Print

Een zeer goed afgewerkte eengezinswoning aan het water, in een kindvriendelijke omgeving met een tuin op het zuiden. In de zomer veel waterplezier, en in de winter kunnen de schaatsen om en vanuit de tuin een rondje Nieuwland. De woning ligt vrij dicht bij de snelweg en U bent binnen 25 minuten in Amsterdam of Utrecht.

In 2014/2015 is de benedenwoning volledig vernieuwd. De keuken is vernieuwd inclusief Miele stoomoven en hete-lucht oven. Verlaagt plafond, met dim-bare ledverlichting in de keuken en woonkamer, gieten-vloer met vloerverwarming in de gang doorlopend naar de keuken. Het toilet is ook volledig vernieuwd.

Er is een gashaard ingebouwd en de woning is volledig van binnen gestuct en geschilderd. In de tuin is er een vlonder aangelegd (2016) welke gedeeltelijk boven het water is.
Er staat een opblaas Jacuzzi waarvoor een speciale aansluiting is aangelegd.
Onlangs zijn alle houten buitenkozijnen aan voor en achterzijde geschilderd, tevens het portiek van moderne kleur voorzien, welke kleurt bij de kleur van de hal, die 2 mnd geleden gestuct en geschilderd is. De woning heeft een A-energielabel en is voorzien van zonnepanelen.

De indeling van de woning is als volgt:

Bij de ingang bevindt zich een ruim en overdekte en afgesloten stenen schuur. Na binnenkomst een hal, inclusief toilet en meterkast, bergkast. De entree is voorzien van een gietvloer en loopt door naar de keuken. Er is sprake van een spit-level kamer. De keuken is iets vergroot zodat er een 6 persoons eettafel kan staan. De keuken is voorzien van pit-cooking en Miele stoomoven, warmhoudlade en warme lucht-oven. De Quooker is onlangs vernieuwd en we hebben de keuken met ledverlichting voorzien.

De lager gelegen woonkamer is ruim van opzet en voorzien van gashaard.
Vanuit de woonkamer opent U de schuifdeur naar de tuin op het zuiden.
De tuin heeft meerdere zit gelegenheden en is voorzien van een overkapping met openhaard en heater. En een elektrisch knik arm zonnescherm. De tuin eindigt met een in 2016 geplaatst vlonder, deze is van massief composiet. Via het vlonder kunt U via een hek naar de waterkant.

Aangekomen op de eerste verdieping vind U drie ruime slaapkamers en een zeer moderne badkamer. De badkamer is voorzien van whirlpool, hangend toilet, bidet, en inloopdouche. In de hal is tevens een vaste opberg kast aanwezig. In de grote slaapkamer is een inbouwkast met schuifdeuren aanwezig en een frans balkon.

Op de 2e verdieping is een hal met wasruimte en CV aanwezig. De CV is in 2014 vernieuwd. Daarnaast is er een vaste trap naar de berg-vliering. U kunt vanuit de hal naar het zeer ruime dakterras.
Op de zolder is ook een grote slaap cq werkkamer aanwezig, met een wateraansluiting.

Kortom: een zo goed als nieuw hoogwaardig afgewerkte eengezinswoning;

Kenmerken:
– Woonoppervlakte: circa 136 m² (NEN-rapport aanwezig);
– Zeer ruime Split-level woonkamer met open keuken
> Miele stoomoven/oven/ warmhoudlade
> Pitcooking
> Quooker
– Schuur cq berging aan de voorzijde
– 4 slaapkamers, 2 toiletten, 1 badkamer
– Zeer nette tuin, met vlonder en ligging op het zuiden aan water
– Gedeeltelijk vloerverwarming, gashaard, en gieten vloer & houten vloer
– Gedeeltelijk kunststof kozijnen / houten kozijnen geschilderd 2020/2021
– Zonnepanelen aanwezig
– CV installatie (2014)
– Energielabel A

  • :

Vergelijkbare objecten

Bel ons op: 06-46343000