Object gegevens

Weezenhof 2988 Nijmegen - Nijmegen

  • 27_sRGB_2160x1440
  • 30_sRGB_2160x1440
  • 73240_BG
  • 73240_BG_3d
  • 73240_EV
  • 73240_EV_3d

Verkocht € 350.000 k.k. - Herenhuis
294 m25 Slaapkmrs1 Badkmr149 m2 woonopp. Print

Weezenhof 2988 Nijmegen  

Zeer comfortabele geschakelde twee onder een kapwoning met eigen oprit en garage. Deze ruime en eigentijds gebouwde woning heeft veel lichtinval en maar liefst vijf slaapkamers. De goed doordachte woonwijk is speels ontworpen met het oog op ruimte, rust, veel groen en aangelegde hofjes. Weezenhof 2988 is ook gesitueerd aan een hofje. 

Doordat de woning aan een hofje is gelegen komt er alleen bestemmingsverkeer en dit zorgt voor de rust aan de voorzijde van de woning. De woning heeft zowel aan de voor- als achterzijde veel ruimte. Via de huiskamer en garage komt u in de ruime achtertuin. Door de rust en de ruimte in deze groene wijk ziet u hier spechten, eekhoorns en zelfs dassen. 

Door de uitzonderlijke breedte van de woning, is er een zeer brede woonkamer, grenzend aan de achtertuin. Centraal in de huiskamer is een openhaard en de woonkamer beschikt over vloerverwarming. De woonkamer is in 2018 voorzien van een nieuwe vloer, kunststof schuifpui naar de tuin en kunststof afwerking buiten aan de achterzijde. Daarnaast is in 2019 de open haard grondig schoongemaakt en is in 2020 het dak vervangen en geïsoleerd. Door de indeling van de begane grond is er ook aan de voorzijde een rustige hoek gecreëerd (zie plattegronden).  

Op de eerste verdieping is er veel lichtinval op de overloop en in één van de slaap/werkkamers door het dakraam aan de bovenzijde. De dakramen en kozijnen zijn in 2019 vervangen. De overloop is optimaal benut, doordat er twee opbergruimten zijn gemaakt en er een kastruimte is gerealiseerd voor de cv-ketel. De ruimte waar nu de wasmachine staat, was voorheen een badkamer en hier kan dus eenvoudig een tweede badkamer worden gerealiseerd. Op de eerste verdieping zijn er veel ramen aan de bovenzijde van de woning wat een ruimtelijk gevoel geeft. Aan de voorzijde zijn twee slaapkamers en de badkamer gesitueerd en aan de achterzijde zijn drie ruime slaapkamers. De badkamer is voorzien van een tweede toilet, badmeubel, inloopdouche en een ligbad. 

Aan de achterzijde van de woning is de ruime en vooral zeer brede achtertuin, die gelegen is op het Noordwesten. Door de diepte en de ligging van de tuin is er op verschillende plekken gedurende de dag zon, maar ook schaduw. U kunt hier uw droomtuin van maken! De voortuin ligt op het Zuiden.  

U kunt deze woning helemaal omtoveren tot uw veilige thuishaven, een plek waar u zich thuis voelt en helemaal naar eigen smaak en stijl kunt inrichten.  

Kortom, deze prachtige woning met vijf slaapkamers in een rustige woonwijk, met ook een goede aansluiting naar de uitvalswegen, is een ideale gezinswoning. Heeft u interesse? Maak dan snel een afspraak met de verkopende makelaar om deze woning te bezichtigen. 

Omgeving: 

Ruime, groene wijk. 3 min lopen naar de Hatertse Broek en 10 min lopen naar het Hatertse vennengebied met uitgestrekte wandel- en fietsroutes en veel natuurschoon.  

Basisschool en kinderopvang op 3 minuten autoluw fietsen, Lidl op 5 minuten fietsen en de Jumbo op 5 minuten met de auto. 

Voldoende parkeergelegenheid, zowel op de eigen oprit, in het hofje als in de straat.  

Openbaar vervoer naar het centrum in 30 minuten. Binnen 5 autominuten op de A73, zowel Den Bosch, Arnhem en Venlo zijn binnen 35 minuten te bereiken. Utrecht is 45 minuten en Amsterdam iets meer dan een uurtje. Het centrum van Nijmegen is 10 autominuten en ca. 30 fietsminuten. 

  • :

Vergelijkbare objecten

Bel ons op: 06-46343000