Object gegevens

Zuiderstraat 107, West-Graftdijk - West-Graftdijk

  • West-graftdijk 3
  • West-graftdijk 1
  • West-graftdijk 2

Verkocht € 479.000 k.k. - Vrijstaand
768 m26 Slaapkmrs3 Badkmrs210 m2 woonopp. Print

 

Deze prachtige woonboerderij, gelegen in de dorpskern van het pittoreske West-Graftdijk, heeft een scala aan mogelijkheden. Naast het eigen woongedeelte telt de woonboerderij twee appartementen met eigen opgang.

Door deze mogelijkheden kunt u de boerderij bijvoorbeeld inrichten als familiehuis, met maar liefst in totaal 11 kamers waarvan, 6 slaapkamers, 3 badkamers en een mogelijkheid tot een 4e badkamer naast de ouderlijke slaapkamer, 4 toiletten, en een grote zolder. De zolder kan geheel naar eigen wens worden ingedeeld, met bijvoorbeeld extra slaapkamer(s).

Andere voorbeelden: Als de grootouders op de kinderen passen, kunnen zij ook blijven slapen. Zij kunnen ook beneden, dus gelijkvloers, wonen. Opgroeiende nog thuiswonende jongvolwassenen kunnen semi afgescheiden in de boerderij blijven wonen. Het is ook mogelijk deze ruimten te gebruiken voor “bed and breakfast”en/of workshop-praktijkruimte. Op het erf is ruimte voor 2 à 3 auto’s.

Het perceel meet 768 m2 en het woonoppervlak circa 355 m2. Aan drie zijden van de woning is tuin, met voornamelijk gras. Op vrijwel iedere plek komt de zon, dus kan de hele dag heerlijk in de tuin gezeten worden.

De boerderij is tussen 2000 en 2006 karakteristiek herbouwd, alleen het oude vierkant (waarschijnlijk 1780/ een van de oudste plekjes in het dorp) staat nog. De boerderij is totaal onderheid met nieuwe fundering. Voor het grootste gedeelte is de afwerking gereed. Op een aantal punten moet de afwerking nog plaatsvinden, maar huidige bewoner is langzamerhand aan het afwerken. De vraagprijs is daarom scherp. Tijdens de bezichtiging vertelt de verkopende makelaar u meer over de woning en het perceel waarop het is gebouwd.

Indeling:

BEGANE GROND:
Er zijn twee ingangen; aan de voorzijde voor het eigen gedeelte van de woonboerderij, en een zijingang voor appartement 1 en 2;

EIGEN WOONRUIMTE
entree, meterkast, eerste toilet, waskamer en cv-opstelling, grote woonkeuken, inclusief kookeiland voorzien van diverse apparatuur, met aan de tuinzijde de woonkamer. Over de gehele breedte is de woonkamer voorzien van een glazen pui. Tevens grenzend aan de woonkamer is een kantoorruimte. Verder vloerverwarming, allesbrander, trap naar boven.

APPARTEMENT 1:

gezamenlijke entree, Cv -opstelling appartement begane grond, woonkamer met keukenopstelling en diverse inbouwapparatuur en vaste kasten, toegang tot de tuin met tevens glazen pui.
Ruime slaapkamer met vaste kast, badkamer met toilet, ligbad, douche, wastafel en wasmachine/droger
aansluiting.

Aparte ruimte van ongeveer 4 m2 met Wasmachine/droger aansluiting voor Appartement 2

EERSTE VERDIEPING:

EIGEN WOONRUIMTE
ruime overloop met dak uitbouw voorzien van twee ramen. Vier slaapkamers, een badkamer en mogelijkheid tot nog een badkamer (gelegen naast de ouderslaapkamer).

APPARTEMENT 2:

vaste trap vanuit de gezamenlijke entree naar het tweede appartement. Overloop met cv-opstelling en groepenkast, woonkamer met keuken en vaste zithoek waaraan twee vaste banken. Drie Velux dakramen aangrenzend aan de zithoek, zodat ver over de weilanden richting de Rijp gekeken kan worden. Vaste kastenwand, slaapkamer, badkamer met ligbad/wirlpool, douche, wastafel en toilet.

TWEEDE VERDIEPING/ZOLDER:

vaste trap naar zolder, nog geheel naar eigen inzicht in te delen. De zolder is niet bereikbaar vanuit appartement 2. De zolder is één grote ruimte totaal geïsoleerd, waar meerdere slaapkamers en/of atelierruimte en/of kantoor en/of fitnessruimte gerealiseerd kan worden.

In de achtertuin zijn twee bergingen à 20 m2 gerealiseerd waarvan één fietsenschuur en ander een tuinhuisje.

Kortom een woonboerderij met veel potentie. Als u landelijk wilt wonen, wilt genieten van de natuur en de ruimte, dan is dit echt iets voor u. Het is een fantastische plek om te wonen, te werken en al uw ambities en woonwensen waar te maken. De boerderij is centraal gelegen tussen Alkmaar, Purmerend en Zaandam op 10 minuten en Amsterdam op 25 minuten. Wij leiden u graag rond in deze prachtige woonboerderij.

U zult versteld staan hoeveel woongenot u kunt krijgen voor een vanaf prijs van € 450.000,- k.k.

Als u geïnteresseerd bent en/of nieuwsgierig bent naar deze woning bel ons gerust en wij staan voor u klaar. Voor bezichtigingen en afspraken zijn wij ook bereikbaar buiten kantooruren.

  • Woonoppervlak: 355 m2
  • Bouwjaar: 2000

Makelaar John Doe

  • Kantoor : 072-5411074
  • Mobiel : 06-46343000
  • Fax : 072-5411071

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut…
Meer weten?

Contact

Loading...
 

Vergelijkbare objecten

Bel ons op: 06-46343000