Een huis te koop in Egmond, Heiloo of Heerhugowaard

Een huis te koop in Egmond, Heiloo of Heerhugowaard


Ons professionele makelaarskantoor staat voor u klaar

Zoekt u naar een professioneel team makelaars die u kan helpen met uw huis te koop zetten in Egmond, Heerhugowaard of Heiloo? Of wellicht zoekt u welke huizen beschikbaar zijn in de plaats waar u wilt gaan wonen. Met meer dan 10 jaar ervaring kan Mendes Makelaardij u op de juiste manier helpen met de aankoop van een nieuwe woning. Ook voor de taxatie kunt u bij ons altijd aankloppen. Contact opnemen met Mendes Makelaardij doet u wanneer u onze hulp wilt inschakelen.

Wilt u uw huis te koop zetten in Heiloo, Heerhugowaard of Egmond?

Mendes Makelaardij is op de hoogte van het aanbod huizen te koop in Heiloo, Egmond en Heerhugowaard. Bij ons wordt u geholpen door een team van deskundige medewerkers, die vernieuwing en een persoonlijke benadering hoog in het vaandel houden. Onze makelaars zijn een erkend lid van Vastgoed Pro,  Vastgoedcert gecertificeerd en taxateurs unie. Daarbij adverteren wij op Funda, Jaap, Huislijn en de website van Mendes Makelaardij.nl . Bent u als starter op zoek naar een nieuwe woning, of bent u aan het scheiden en wilt u uw huis verkopen? Ook dan kunt u onze hulp inschakelen.

Bij Mendes Makelaardij kunt u terecht voor:

  • een persoonlijke benadering en servicegerichte instelling;
  • hulp bij de aan- en verkoop van een woning;
  • de verhuur van verschillende tussenwoningen, voor korte of langere termijn;
  • courtage bij aankoop gebaseerd op het prijsverschil;
  • een dynamisch bedrijf met specialistische kennis.

Wij staan voor u klaar

Wanneer u op zoek bent naar een professionele makelaar die u kan helpen met het vinden van de juiste woning of de juiste kopers. Niet alleen hebben wij de juiste antwoorden op uw vragen, ook denken wij graag met u mee. Wij doen dit ook voor onze klanten buiten kantoortijden of op locatie. Onze contactinformatie vindt u op de website.

Bel ons op: 06-46343000