Een huis kopen in Heiloo

Een huis kopen in Heiloo


Voor een professioneel makelaarskantoor

Mendes Makelaardij staat voor u klaar wanneer u op zoek bent naar een huis dat te koop staat in Heiloo. Wilt u zelf uw woning  / appartement te koop zetten, dan kunnen wij u ook uitstekend helpen. Voor een onafhankelijke taxatie klopt u gerust bij ons aan. Ons personeel heeft meer dan 10 jaar ervaring in het verzorgen van de verschillende diensten die wij aanbieden. Contact opnemen met ons is altijd mogelijk.

Mendes Makelaardij  helpt u graag met een huis  kopen in Heiloo

Wanneer u zeker wilt zijn van professionele hulp bij het kopen van een huis in Heiloo, bent u bij Mendes Makelaardij van harte welkom. Wij kunnen u namelijk goed en snel helpen met het vinden van het juiste huis voor u in deze prachtige plek. Wij zijn als makelaars een erkend lid van Vastgoed Pro,  Vastgoedcert gecertificeerd en de Taxateurs Unie. Daarnaast adverteren wij op Funda, Jaap, Huislijn en natuurlijk de website van Mendes Makelaardij.nl . Ons team van deskundige medewerkers zorgt dat u zo goed mogelijk wordt geholpen, waarbij vernieuwing en een persoonlijke benadering hoog in het vaandel staan.

Bij Mendes Makelaardij kunt u terecht voor:

  • de verhuur van verschillende woningen, voor korte of langere termijn;
  • hulp bij de aan- en verkoop van een woning;
  • een persoonlijke benadering en servicegerichte instelling;
  • courtage bij aankoop gebaseerd op het prijsverschil;
  • een dynamisch bedrijf met specialistische kennis.

Altijd goed geholpen

Wilt u een prachtig passend huis kopen in Heiloo? Neem dan contact op met Mendes Makelaardij. Wij beantwoorden graag uw vragen en denken natuurlijk met u mee. Voor onze klanten zijn wij buiten kantoortijden of op locatie beschikbaar. Onze contactinformatie vindt u op de website.

Bel ons op: 06-46343000