Huizen te koop in Heerhugowaard, Heiloo en Alkmaar

Huizen te koop in Heerhugowaard, Heiloo en Alkmaar


Ons professionele makelaarskantoor staat voor u klaar

Bent u op zoek naar professionele makelaars die u graag helpen met het vinden van huizen die te koop staan in Heiloo, Alkmaar en Heerhugowaard? Misschien wilt u zelf uw huis verkopen of een taxatie uit laten voeren. Met meer dan 10 jaar ervaring kan Mendes Makelaardij u met al deze taken  helpen. Contact opnemen doet u met Mendes Makelaardij snel en gemakkelijk.

Vindt huizen die te koop staan in Heiloo, Alkmaar en Heerhugowaard

Mendes Makelaardij houdt zichzelf goed op de hoogte wat betreft het aanbod huizen te koop in Alkmaar, Heiloo en Heerhugowaard. Ons team van deskundige medewerkers helpt u zo goed mogelijk, met vernieuwing en een persoonlijke benadering hoog in het vaandel. Onze makelaars zijn een erkend lid van Vastgoed Pro,  Vastgoedcert gecertificeerd en de Taxateurs Unie. Daarbij adverteren wij op Funda, Jaap, Huislijn en natuurlijk de website van Mendes Makelaardij.nl . Bent u als starter op zoek naar een nieuwe woning? Schakel dan gerust onze hulp in.

Bij Mendes Makelaardij kunt u terecht voor:

  • een persoonlijke benadering en servicegerichte instelling;
  • een dynamisch bedrijf met specialistische kennis;
  • hulp bij de aan- en verkoop van een woning;
  • de verhuur van verschillende tussenwoningen, voor korte of langere termijn;
  • courtage bij aankoop gebaseerd op het prijsverschil.

Wij staan voor u klaar

Neem contact op met Mendes Makelaardij wanneer u geholpen wilt worden in het vinden van een nieuwe woning. Niet alleen hebben wij de juiste antwoorden op uw vragen, ook denken wij graag met u mee. Wij doen dit ook voor onze klanten buiten kantoortijden of op locatie. Onze contactinformatie vindt u op de website.

Bel ons op: 06-46343000