Interieur & verkoopstyling

Interieur & verkoopstyling


Een 1e indruk is er maar 1 keer en is van doorslaggevend belang voor het kopen of niet-kopen van een woning.

Een goede presentatie bevordert deze 1e indruk van de aspirant-kopers aanzienlijk en verhoogt daarmee de kans op een snelle en gunstige verkoop. Ons verkoopstylingadvies helpt u daarbij.

Wat houdt het in?

Verkoopstijging wil zeggen dat de woning van binnen en van buiten op de aspirant-kopers een zo gunstig mogelijke indruk moet maken. Vaak zijn daarvoor een paar eenvoudige ingrepen of correcties in de stijl of de indeling al voldoende. Zo kunnen bijvoorbeeld enige meubels worden verschoven en bepaalde spullen uit de ruimtes worden gehaald om het interieur op z’n voordeligst te laten uitkomen. Soms zullen wij adviseren ‘iets’ meer te doen. Misschien is het beter om een niet al te fraai meubelstuk te vervangen of om hier en daar het schilderwerk een kwastje te geven.

Op dat gebied zijn vele kleine klusjes denkbaar die uiteindelijk uw verkoopprijs kunnen verhogen.

Ons motto:

Met een minimaal budget naar een maximaal resultaat.

Een uitgebreid verkoopstylingadvies heeft u al voor € 95,00 excl. btw, het is bewezen succesvol en een investering welke u 100% terugverdient.

Verkoopstyling – woningfotografie – meubelverhuur – opslagbemiddeling – boedelontruiming – digitale impressies – renovatie

Bel ons op: 06-46343000