Makelaar in Alkmaar, Bergen , Egmond en Heiloo

Makelaar in Alkmaar, Bergen , Egmond en Heiloo


Een nieuw en verfrissend makelaarskantoor

Wanneer u op zoek bent naar een makelaar die u kan helpen met de verkoop of aankoop van een nieuwe woning in de omgeving van Alkmaar, klop dan aan bij Mendes Makelaardij! Als makelaar zijn wij actief in onder meer Alkmaar, Egmond en Heiloo. Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij uitstekend in staat u te helpen met de aankoop of verkoop van uw woning. Ook de taxatie verzorgen wij zonder problemen. U kunt altijd contact opnemen met Mendes Makelaardij wanneer u door ons geholpen wilt worden.

Zoekt u een professionele makelaar in Alkmaar, Bergen, Heiloo of Egmond ?

Als makelaar is Mendes Makelaardij bekend met het aanbod en de mogelijkheden in Alkmaar, maar natuurlijk ook de directe omgeving zoals Bergen, Heiloo of Egmond. Bij ons bent u zeker van deskundigheid, vernieuwing en een persoonlijke benadering. Als makelaarskantoor zijn wij een erkend lid van Vastgoed Pro,  Vastgoedcert gecertificeerd, taxateurs unie en adverteren op Funda, Jaap, Huislijn en de website van Mendes Makelaardij.nl . Bent u een starter die graag extra begeleiding heeft in het kopen van een woning, of bent u aan het scheiden en heeft u hulp nodig bij de verkoop? Ook hierbij helpen wij u graag.

Bij Mendes Makelaardij kunt u terecht voor:

  • een persoonlijke benadering en servicegerichte instelling;
  • een dynamisch bedrijf met specialistische kennis;
  • hulp bij de aan- en verkoop van een woning;
  • de verhuur van verschillende tussenwoningen, voor korte of langere termijn;
  • courtage bij aankoop gebaseerd op het prijsverschil.

Neem nu contact met ons op

Aarzel niet ons te benaderen wanneer u een makelaar zoekt die u in bijvoorbeeld Alkmaar, Bergen en Heiloo kan adviseren. Wij staan voor u klaar voor een bezichtiging en alle vragen die u heeft en zullen meedenken in oplossingen. Dit is bij ons ook mogelijk buiten kantoortijden of op locatie. Wij streven naar een tevreden verkoper èn koper! U vindt onze contactinformatie op de website.

Bel ons op: 06-46343000