Als makelaardij in Alkmaar staan wij voor u klaar

Als makelaardij in Alkmaar staan wij voor u klaar


Schakel een professioneel makelaarskantoor in

Wanneer u op zoek bent naar een ervaren makelaardij in Alkmaar, die u kan helpen met het kopen van het appartement dat het best bij u past, bent u altijd welkom bij Mendes Makelaardij. Ook wanneer u uw huis wilt verkopen of een onafhankelijke taxatie uit wilt laten voeren staan wij voor u klaar. Dankzij onze meer dan 10 jaar ervaring kan Mendes Makelaardij u met al deze taken uitstekend helpen. Contact opnemen met ons is snel en gemakkelijk.

U wilt graag een appartement kopen in Alkmaar?

Mendes Makelaardij houdt zichzelf goed op de hoogte van het woonaanbod in Alkmaar. Dit betekent dat wij u snel en goed kunnen helpen wanneer u een appartement wilt kopen in deze prachtige stad. Ons team van deskundige medewerkers zorgt dat u zo goed mogelijk wordt geholpen, waarbij vernieuwing en een persoonlijke benadering hoog in het vaandel staan. Als makelaars zijn wij een erkend lid van Vastgoed Pro,  Vastgoedcert gecertificeerd en de Taxateurs Unie. Daarbij adverteren wij op Funda, Jaap, Huislijn en natuurlijk de website van Mendes Makelaardij.nl . Zoekt u als starter naar een nieuwe woning? Maak dan gebruik van ons specialisme om de ideale woning te vinden.

Bij Mendes Makelaardij kunt u terecht voor:

  • een persoonlijke benadering en servicegerichte instelling;
  • de verhuur van verschillende tussenwoningen, voor korte of langere termijn;
  • courtage bij aankoop gebaseerd op het prijsverschil;
  • een dynamisch bedrijf met specialistische kennis;
  • hulp bij de aan- en verkoop van een woning.

Wij staan voor u klaar

Neem contact op met Mendes Makelaardij als u zeker wilt zijn van de beste hulp bij het vinden van een nieuw huis. Wij beantwoorden graag uw vragen of denken met u mee. Ook voor onze klanten zijn wij buiten kantoortijden of op locatie beschikbaar. Onze contactinformatie vindt u op de website.

Bel ons op: 06-46343000