Onze makelaars in Bergen staan voor u klaar

Onze makelaars in Bergen staan voor u klaar


Op zoek naar een nieuw en verfrissend makelaarskantoor?

Zoekt u naar een professioneel team makelaars die u een aanbod huizen te koop in Bergen bieden? Dan bent u bij Mendes Makelaardij aan het juiste adres! Dankzij onze meer dan 5 jaar ervaring kunnen wij u uitstekend helpen met de aankoop van een nieuwe woning. Ook voor de taxatie kunt u bij ons gerust aankloppen. Contact opnemen met Mendes Makelaardij is altijd mogelijk wanneer u onze hulp wilt inschakelen.

Voor een uitgebreid aanbod huizen te koop in Bergen

Mendes Makelaardij is op de hoogte van het aanbod huizen te koop in Bergen. U bent bij ons zeker van deskundigheid, vernieuwing en een persoonlijke benadering. Onze makelaars zijn  een erkend lid van Vastgoed Pro,  Vastgoedcert gecertificeerd, taxateurs unie en adverteren op Funda, Jaap, Huislijn en de website van Mendes Makelaardij.nl . Bent u een starter op zoek naar extra begeleiding in het kopen van een woning? Ook hierbij helpen wij u graag.

Bij Mendes Makelaardij kunt u terecht voor:

  • een persoonlijke benadering en servicegerichte instelling;
  • courtage bij aankoop gebaseerd op het prijsverschil;
  • een dynamisch bedrijf met specialistische kennis;
  • hulp bij de aan- en verkoop van een woning;
  • de verhuur van verschillende woningen, voor korte of langere termijn.

Neem direct contact met ons op

Wacht niet wanneer u op zoek bent naar een professionele makelaar die u kan helpen met het vinden van de juiste woning in Bergen. Niet alleen beantwoorden wij uw vragen, ook denken wij graag met u mee. Wij doen dit ook voor onze klanten buiten kantoortijden of op locatie. Onze contactinformatie vindt u op de website.

Bel ons op: 06-46343000