Optimaal presenteren

Optimaal presenteren


Een goede presentatie van uw huis is voor het verkoopproces zeer belangrijk. De verkoop begint al op internet, veel kopers beginnen met een voorselectie van hun favoriete woningen op de huizensites. Uw huis zal daarom positief moeten opvallen tussen het huidige woningaanbod.

Om uw woning zo goed mogelijk te presenteren maken wij professionele foto’s en leveren 2D en 3D plattegronden en tevens een NEN 2580 rapport (rapport betreffende de afmetingen van de woning). Om een oude inrichting nieuw te presenteren, zodat kopers kunnen zien hoe de woning kan worden, kunnen wij een virtuele inrichting van de woning verzorgen. Hierbij kan tevens worden gedacht aan een calculatie van de uit te voeren werkzaamheden voor de metamorfose.  Ook verkoopstyling is mogelijk bij ons.

HOUSE OF RESTYLING

Een 1e indruk is er maar 1 keer en is van doorslaggevend belang voor het kopen of niet-kopen van een woning.

Een goede presentatie bevordert deze 1e indruk van de aspirant-koper aanzienlijk en verhoogt daarmee de kans op een snelle en gunstige verkoop. Ons verkoopstyling advies helpt u daarbij.

WAT HOUDT HET IN?

Verkoopstyling wil zeggen dat de woning van binnen en van buiten op de aspirant-kopers een zo gunstig mogelijke indruk moet maken. Vaak zijn daarvoor een paar eenvoudige ingrepen of correcties in de stijl of de indeling al voldoende.

Zo kunnen bijvoorbeeld enige meubels worden verschoven en bepaalde spullen uit de ruimtes worden gehaald om het interieur op z’n voordeligst te laten uitkomen. Soms zullen wij adviseren ‘iets’ meer te doen. Misschien is het beter om een niet al te fraai meubelstuk te vervangen of om hier en daar het schilderwerk een kwastje te geven. Opdat gebied zijn vele kleine klusjes denkbaar die uiteindelijk uw verkoopprijs kunnen verhogen.

ONS MOTTO:

Met een minimaal budget naar een maximaal resultaat. En uitgebreid verkoopstylingadvies heeft u al voor € 95,- excl. btw, het is bewezen succesvol en een investering welke u 100% terugverdient.

Bel voor meer informatie.

Bel ons op: 06-46343000