Mendes Makelaardij

Een verfrissend makelaarskantoor

Over ons


Welkom op de website van Mendes Makelaardij.

Een creatief en verfrissend makelaarskantoor, gevestigd aan de rand van het centrum van Alkmaar. Bij Mendes Makelaardij staat een persoonlijke benadering van de klant voorop, naast de passie voor het vak. Bij ons zijn uw wensen leidend en wordt er alles aan gedaan u zo goed mogelijk bij te staan, of het om verkoop of aankoop van een woning gaat of om verhuur of huur van een woning, appartement of kamer.

De keuze voor Mendes Makelaardij houdt in dat u de vrijheid heeft om te kiezen op welke wijze u uw huis wilt verkopen of verhuren. Verschillende prijsafspraken zijn mogelijk en afhankelijk van wat u zelf wilt doen of juist niet. Alles is bespreekbaar.

Mendes Makelaardij is een dynamisch bedrijf met veel specialistische kennis in huis op het gebied van de makelaardij in onroerend goed. Op het gebied van taxaties en hypotheken werken wij intensief samen met onafhankelijke professionals die hun sporen hebben verdiend in het werkgebied.

U kunt hierbij denken aan financieringen, taxaties, bouwkundige inspecties of kwesties van financiële of juridische aard. De persoonlijke benadering en servicegerichtheid uit zich in een goede bereikbaarheid van de makelaar, maar ook in het feit dat u buiten kantoortijden en zo nodig in de weekenden afspraken kunt maken voor bezichtigingen.

Bel ons op: 06-46343000