Vrijstaand huis te koop in Alkmaar en Heiloo

Vrijstaand huis te koop in Alkmaar en Heiloo


Voor het vinden van een vrijstaande woning kunt u terecht bij Mendes Makelaardij

Zoekt u naar een makelaar die u helpt met het te koop zetten of aankopen van een vrijstaand huis in de omgeving van Alkmaar en Heiloo, klop dan aan bij Mendes Makelaardij! Wij beschikken over meer dan 5 jaar ervaring waardoor wij uitstekend in staat zijn u te helpen met de aankoop of verkoop van uw woning. Wij verzorgen ook de taxatie zonder problemen. U kunt altijd contact opnemen met Mendes Makelaardij wanneer u door ons geholpen wilt worden bij het kopen of verkopen van een woning.

Een vrijstaande woning te koop in Heiloo en Alkmaar

Mendes Makelaardij is als makelaar bekend met het aanbod en de mogelijkheden in Alkmaar, maar natuurlijk ook de directe omgeving zoals Heiloo. U kunt bij ons vertrouwen op onze deskundigheid, vernieuwing en een persoonlijke benadering. Wij zijn als makelaarskantoor ij een erkend lid van Vastgoed Pro,  Vastgoedcert gecertificeerd, taxateurs unie en adverteren op Funda, Jaap, Huislijn en de website van Mendes Makelaardij.nl. Als u een starter bent die graag extra begeleiding kan gebruiken in het kopen van een woning, of bent u aan het scheiden en zet u een vrijstaande woning te koop? Ook hierbij staan wij voor u klaar.

Bij Mendes Makelaardij kunt u terecht voor:

  • een persoonlijke benadering en servicegerichte instelling
  • courtage bij aankoop gebaseerd op het prijsverschil
  • een dynamisch bedrijf met specialistische kennis
  • hulp bij de aan- en verkoop van een woning
  • de verhuur van verschillende tussenwoningen, voor korte of langere termijn

Neem nu contact met ons op

Aarzel niet en neem contact op als u een makelaar zoekt die u in bijvoorbeeld Alkmaar en Heiloo kan adviseren. Wij staan voor u klaar voor een bezichtiging en alle vragen die u heeft en zullen meedenken in oplossingen. Dit is bij ons ook mogelijk buiten kantoortijden of op locatie. Wij streven naar een tevreden verkoper én koper! U vindt onze contactinformatie op de website.

Bel ons op: 06-46343000