Zoekt u een appartement te koop in Alkmaar?

Zoekt u een appartement te koop in Alkmaar?


Voor een professioneel makelaarskantoor

Mendes Makelaardij staat voor u klaar wanneer u op zoek bent naar een woning of appartement dat te koop staat in Alkmaar. Wilt u zelf uw appartement te koop zetten, dan kunnen wij u ook uitstekend helpen. Voor een onafhankelijke taxatie klopt u gerust bij ons aan. Ons personeel heeft meer dan 5 jaar ervaring in het verzorgen van de verschillende diensten die wij aanbieden. Contact opnemen met ons is altijd mogelijk.

Neem contact op met Mendes Makelaardij om een appartement of woning dat te koop staat in Alkmaar te vinden

Mendes Makelaardij zorgt dat het altijd op de hoogte is van het aanbod  van woningen en appartementen in Alkmaar. Dit houdt in dat wij u snel en goed kunnen helpen wanneer u een appartement zoekt dat te koop staat in deze prachtige stad. Als makelaars zijn wij een erkend lid van Vastgoed Pro,  Vastgoedcert gecertificeerd en de Taxateurs Unie. Daarbij adverteren wij op Funda, Jaap, Huislijn en natuurlijk de website van Mendes Makelaardij.nl . Ons team van deskundige medewerkers zorgt dat u zo goed mogelijk wordt geholpen, waarbij vernieuwing en een persoonlijke benadering hoog in het vaandel staan. Bent u als starter op zoek naar een nieuwe woning? Maak dan gebruik van ons specialisme om de ideale woning te vinden.

Bij Mendes Makelaardij kunt u terecht voor:

  • de verhuur van verschillende tussenwoningen, voor korte of langere termijn;
  • courtage bij aankoop gebaseerd op het prijsverschil;
  • een dynamisch bedrijf met specialistische kennis;
  • hulp bij de aan- en verkoop van een woning;
  • een persoonlijke benadering en servicegerichte instelling.

Wij staan voor u klaar

Neem contact op met Mendes Makelaardij als u zeker wilt zijn van de beste hulp bij het vinden van een nieuw huis. Wij beantwoorden graag uw vragen of denken met u mee. Ook voor onze klanten zijn wij buiten kantoortijden of op locatie beschikbaar. Onze contactinformatie vindt u op de website.

Bel ons op: 06-46343000