Zoekt u een woning te koop in Bergen, NH?

Zoekt u een woning te koop in Bergen, NH?


Als professioneel makelaarskantoor staan wij voor u klaar

Bent u op zoek naar een professioneel team makelaars die u kan helpen met uw huis te koop zetten in Bergen of de rest van NH? Misschien bent u op zoek naar welke huizen beschikbaar zijn in de plaats waar u wilt gaan wonen. Wij beschikken over meer dan 5 jaar ervaring. Hierdoor kan Mendes Makelaardij u op de juiste manier helpen met de aankoop van een nieuwe woning. Ook voor de taxatie kunt u bij ons altijd aankloppen. Contact opnemen met Mendes Makelaardij is mogelijk wanneer u onze hulp wilt inschakelen.

Als u uw huis te koop wilt zetten in Bergen, NH schakelt u onze hulp in

Mendes Makelaardij is natuurlijk uitstekend op de hoogte van het aanbod huizen te koop in Bergen, NH. U wordt bij ons geholpen door een team van deskundige medewerkers, die vernieuwing en een persoonlijke benadering hoog in het vaandel houden. Als makelaars zijn wij een erkend lid van Vastgoed Pro,  Vastgoedcert gecertificeerd en taxateurs unie. Daarbij adverteren wij op Funda, Jaap, Huislijn en de website van Mendes Makelaardij.nl . Als u als starter op zoek bent naar een nieuwe woning, of bent u aan het scheiden en wilt u uw huis verkopen? In elk geval kunt u onze hulp inschakelen.

Bij Mendes Makelaardij kunt u terecht voor:

  • een persoonlijke benadering en servicegerichte instelling
  • een dynamisch bedrijf met specialistische kennis
  • hulp bij de aan- en verkoop van een woning
  • de verhuur van verschillende tussenwoningen, voor korte of langere termijn
  • courtage bij aankoop gebaseerd op het prijsverschil

Neem contact met ons op

Zoekt u een professionele makelaar die kan helpen met het vinden van de juiste woning of de juiste kopers? In dat geval hebben wij de juiste antwoorden op uw vragen en denken wij graag met u mee. Wij doen dit ook voor onze klanten buiten kantoortijden of op locatie. Onze contactinformatie vindt u op de website.

Bel ons op: 06-46343000